2009. február 14., szombat

5 jel,h biztosan megcsal a párod!!!

A jelekből olvasni kell

1. Figyelem

Ha másfelé kacsingat, vagy talán nem csak kacsingat, azt szeretné leplezni. És ez igen árulkodó lehet. Sok férfi ilyenkor figyelmes, virágot vesz, vacsorázni visz, akár ez odáig fajulhat, hogy elmegy veled wellnesshétvégézni, vagy bármilyen olyan helyre, amiről eddig hallani sem akart. Szeretné elfedni a csalást.

2. Szex

Hasonló fordulat állhat be a szexuális életben, pozitív és negatív fordulat is. Ha eddig hetente egyszer bújtatok össze, akkor lehet, hogy most minden másnap akarja. Ha ezt a leplezési technikát választja, lelkiismerete nem engedi, hogy te hiányt szenvedj abból, amiben más is részesül. Az ellenkezője is előfordulhat, lehet, hogy úgy érzi nem ildomos két nővel is szeretkezni, így az együttlétek száma a nulla felé tendál.

3. Féltékenység

A legjobb védekezés a támadás. Most szembesült vele, hogy mást is észre lehet venni. És már el sem tudja képzelni, hogy neked nem jutott még eszedbe ilyesmi. Ha így gondolja, akkor féltékenységi jelenetekre kerülhet sor. Amíg te bizonygatod, hogy nem csaltad meg, addig sem figyelsz arra, hogy későn jár haza.

4. Morc

Hasonló hárítás, ha mindenben hibát talál, mindenért morog. Nem tudod elképzelni, hogy mi baja lehet. Amíg megpróbálsz megfelelni újonnan támadt igényeinek, szintén nem a féltékenységgel vagy elfoglalva.

5. Szándékosság

Sok férfi, főleg a hosszabb párkapcsolatban élők, valójában szeretné, ha kiderülne a dolog. Így nem nekik kéne viselni kizárólag a felelősséget, hiszen áttolható a megcsaltra. Ki akarnak törni a titkos helyzetből. Szándékosan, de akár tudat alatt, elől hagynak telefonszámokat, olyan későn érnek haza, amit nehéz megmagyarázni, nyitva marad a számítógépen a levelező program. Ezek mind azt jelentik: találd meg, derüljön ki.

Mindegyik esetre lehet más magyarázatot is találni, ezért ne harapd le a fejét, ha váratlanul virágot vett. De jobb félni, mint megijedni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése